Obsługa Podręcznik Użytkownika 4load Charge Box 3.6 to kompleksowy zestaw instrukcji i informacji dotyczących instalacji i użytkowania stacji ładowania 4load Charge Box 3.6 firmy 4load. Podręcznik zawiera szczegółowe informacje na temat funkcji i parametrów stacji ładowania, w tym instalacji, konfiguracji, użytkowania i konserwacji. Podręcznik zawiera również informacje na temat bezpieczeństwa i aktualnych przepisów w zakresie ładowania pojazdów. Przeczytanie tego podręcznika pozwala użytkownikom bezpiecznie i skutecznie korzystać ze stacji ładowania 4load Charge Box 3.6.
Ostatnia aktualizacja: Obsługa Podręcznik użytkownika 4load Charge Box 3 6
- Przejdź do menu głównego Przejdź do treści
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T. 9 (Obsługiwanie gości).
Autorki podręcznika wyczerpująco opisały zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości. Omówiły zasady opracowywania karty menu, doradzania gościom w wyborze potraw i napojów, przyjmowania i rejestrowania zamówień, nakrywania stołu, a także dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Wiadomości teoretyczne wsparły licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby ich praktycznego zastosowania.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Format:B5+Rok wydania:2017Oprawa:MiękkaLiczba stron:304Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IIIWydawnictwo:WSiPSymbol:165901EAN-13:978830214715953ISBN:9788302147159MEN:2013
Paczka
- Waga0. 464 kg
Inne z tej serii/cyklu
-20%
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł Wartość koszyka: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T. 9. 2. (Obsługiwanie gości). Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami. Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela. Format:B5+Rok wydania:2015Oprawa:MiękkaLiczba stron:280Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IIWydawnictwo:WSiPSymbol:165902EAN-13:978830214735752ISBN:9788302147357MEN:2014 -20% Dodano do koszyka Ilość: szt. Cena: zł Wartość koszyka: FoxESS Polska Sp. z o. o. ul. Konarskiego 18C Telefon:Biuro: +48 727 012 921 Email:info@fox-ess. proPaczka
Waga0. 426 kg
Inne z tej serii/cyklu
44-100 Gliwice
Serwis: +48 727 012 923